Sufleu de dovleac si jambon
3. Amestecul obtinut se toarna intr-un vas pentru sufleuri, uns cu unt ( compozitia nu trebuie sa depaseasca marginea, deoarece va creste la cuptor ) si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru circa 35 - 40 minute.Se serveste imediat.
Ingrediente:
-750g. pulpa de dovleac
-200g. jambon taiat bucatele
-200g. lapte
-50g. branza rasa
-2 linguri de unt
-2 linguri de faina
-3 oua
-sare
-piper
1. Se taie dovleacul in cuburi potrivite si se fierbe in apa pentru circa 15 minute.Se scurge si se paseaza, pentru a obtine un piure.Din faina, unt si laptele , dizolvate in 100 ml apa se face un bechamel, cu sare si piper.
3. Amestecul obtinut se toarna intr-un vas pentru sufleuri, uns cu unt ( compozitia nu trebuie sa depaseasca marginea, deoarece va creste la cuptor ) si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru circa 35 - 40 minute.Se serveste imediat.
0 comentarii: